Dobrodošli na Skincare.hr!

Dobrodošli na skincare blog ilustracija 1

Pozdrav svima i dobrodošli na moju web stranicu i blog!

Izuzetno sam ponosna što Vam mogu predstaviti svoj prvi projekt, vlastiti web shop s proizvodima za njegu kože lica, primarno korejskog podrijetla. Uz web shop, odlučila sam započeti i blog kako bi Vam približila svijet njege kože i upoznala Vas s blagodatima korejske kozmetike.

Ovim putem bi Vam se htjela predstaviti. Ja sam Anita, veliki zaljubljenik u skincare i traženje pravih sastojaka za najbolji izgled kože. Želja mi je svima približiti svijet korejske kozmetike koji obiluje potentnim, ali nježnim sastojcima za najbolji izgled kože.

Na web shopu možete pronaći proizvode najpopularnijih korejskih brandova koji su pažljivo birani prema sastavu. Bitno mi je da proizvodi koje Vam nudim ne sadrži iritanse kao što su parfemi i „loši“ alkoholi, zbog čega je svaki proizvod detaljno provjeren prije dodavanja u ponudu. Zbog lakšeg snalaženja, proizvodi su kategorizirani i navedeni po redoslijedu korištenja. 

Dobrodošli na skincare blog ilustracija 2

Započela smo blog kako bi s Vama mogla podijeliti sva znanja i savjete vezane uz stanja i njegu kože. Želim Vam prenijeti najnovije informacije iz skincare zajednice, podijeliti svoje mišljenje o najnovijim sastojcima, proizvodima i još mnogo toga. Sve informacije koje ćete pronaći na blogu prikupljene su iz pouzdanih izvora, prvenstveno od dermatologa i znanstvenika.

Teme koje će biti zastupljene na blogu odlučila sam kategorizirati zbog lakšeg snalaženja.

  1. Ingredients spotlight
  2. Prijedlozi rutina
  3. What’s on my skin?
  4. Skincare savjeti
  5. How to…?

Za više sadržaja pratite naš Instagram i Facebook.

Želja mi je prilagoditi sadržaj shopa i bloga Vama i vašim potrebama, stoga se nemojte ustručavati kontaktirati nas za sve prijedloge, kritike ili pitanja putem Instagrama, Facebooka ili putem maila: hello@skincare.hr.

Hvala Vam što ste dio ove zajednice i nadam se da ćete uživati i naučiti nešto novo!

Odgovori